40-50 deltakere deltok på Bodø Røde Kors Ungdom sitt LAN i juli. Vis bildetekst
40-50 deltakere deltok på Bodø Røde Kors Ungdom sitt LAN i juli.Fra Mørkvedhallen hvor LAN-et ble arrangert.

- Blir nytt LAN til neste år!

I begynnelsen av juli arrangerte Bodø Røde Kors Ungdom et vellykket LAN i Mørkvedhallen med 40-50 deltakere som gamet 24 timer i strekk.

- Vi storkoste oss, sier Siri Hammerfjeld, rådgiver i Bodø Røde Kors. Hun gleder seg over at aller første LAN som Bodø Røde Kors Ungdom arrangerer for unge mellom 13 og 30 år ble så vellykket.

Hun forteller at det ble gamet 24 timer i strekk. De fleste var dratt de siste timene fra morgenen av og til kl. 15.00, men de ivrigste holdt ut til siste slutt.
Deltakerne fikk muligheten til å spille en rekke forskjellige spill, og det ble arrangert flere spennende gaming-turneringer.

En heldig deltaker ble trukket ut som vinner av et gavekort på hele 20.000 kr fra Elkjøp – gratulerer til Isak!

Vi hadde også besøk av representanter fra Avisa Nordland, Bodø NU, Utekontakten, tidligere Good Villain, Skeiv Ungdom, Bodø Actionhall, Unge Stormen, UngCrew. Unge frivillige i Røde Kors Ungdom var til stede under hele arrangementet, fra rigging til rydding.. En stor takk går til OfficeLink for å ha satt opp internett i forkant av arrangementet.

Gamerne fikk servert gratis vafler, saft, pølser, spaghetti og kjøttgryte, is og sjokolade, gratis til alle deltakerne gjennom hele døgnet. Det var populært!

- Vi er kjempefornøyd med arrangementet, som ga unge i Bodø en trygg og rusfri aktivitet å være med på et hektisk julidøgn. Røde Kors Ungdom arrangerer LAN neste år også, og vi håper å se enda flere gaming-entusiaster! smiler Siri.

Siri Hammerfjeld er rådgiver i Bodø Røde Kors.
Siri Hammerfjeld er rådgiver i Bodø Røde Kors og leder ungdomssatsningen Røde Kors Ungdom i Bodø. Hun gleder seg over at LANet i Mørkvedhallen ble vellykket, og sier det blir nytt LAN til neste år!
Mørkvedhallen LAN
40-50 deltakere mellom 13 og 30 år deltok på LANet i Mørkvedhallen.
Gamingturnering Bodø Røde Kors Ungdom LAN
Deltakerne fikk muligheten til å spille en rekke forskjellige spill, og det ble arrangert flere spennende gaming-turneringer.
LAN i Mørkvedhallen
Deltakerne fikk servert gratis mat og drikke under LANet.
Isak vant 20.000
Isak vant 20.000 på LANET til BRK Ungdom i Mørkvedhallen.